Om oss

Jag, Cecilia Lundbäck, startade Cicograf AB redan 1994. Företagsnamnet är en kombination av mitt förnamn och min titel som grafiker och därmed min personliga prägel på företagets grafiska inriktning.

Jag har över 30 års erfarenhet av grafisk design och produktion. Jag drivs av en vilja att kunna skapa något unikt och att alltid nå lyckade resultat. Mycket av det unika ligger i min personliga engagemang i företaget och hur vi omhändertar dig som kund. För mig är alla kunder unika och beställningarna kan aldrig bli rutin, är inte du nöjd så är inte heller jag det.

Grunden till Cicograf AB kom tidigt när vi såg det stora behovet av fina personligt designade namnskyltar till personal inom olika yrkesgrupper. Med en unik tillverkningsteknik som vi var ensamma om så kunde vi tillverka små serier, ja t.o.m. kunna leverera en (1) skylt om så önskas.

Vår valspråk är: ”Lika enkelt att beställa en som flera”, och det är något vi alltid kommer att erbjuda.

Vi är Din personliga skyltleverantör med egen tillverkning. Vi har det du behöver!

Lika enkelt att beställa En som flera! Ja, det är vårt valspråk.

Vårt motto är enkelheten för dig som kund. Med vår moderna maskinpark och flexibla produktionssystem erbjuder vi möjligheten att leverera beställningar av mycket varierande antal.

Detta gör att vi är mycket flexibla och kan erbjuda dig som kund små beställningar vilket gynnar Dig då du aldrig behöver beställa ett stort antal skyltar för att lägga på lager för framtida behov.

Likväl som att vi levererar 300 skyltar så har vi även möjlighet att leverera en (1) skylt om detta är ditt behov.

Egen tillverkning.

Vi tillverkar allt i våra egna produktionslokaler i Västerås. Vi sätter kvaliteten högst upp på prioriteringslistan därför att vi är övertygade om att vi är bäst på att tillverka våra egna produkter.

Vi är måna om att våra kunder ska vara 100% nöjda och därför övervakar vi kontinuerligt tillverkning för att säkerställa kvaliteten i hela produktionslinjen.

Vi tar ständiga stickprov och analyserar printkvaliteten, färgåtergivning mm. Därför skulle vi aldrig outsourca tillverkningen.

Vi på Cicograf AB

Cecilia Lundbäck
VD, Verksamhetschef

Ida Johansson
Grafisk design, Produktion, Kundtjänst

Christian Lundbäck
Administration, teknik, Inköp

Camilla Olsson
Ekonomi

Rasmus Wahlström
Produktion

Petter Eriksson
Produktion

Johan Nilsson
Produktion

Karin Jonsson
Produktion

Knut Sundberg
Systemutvecklare